ОРГАНИЗАЦИЈА РАДА ШКОЛЕ

Према одлуци Тима за праћење и координисање примена превентивних мера у раду школа, школа почиње са радом 1. септембра по првом моделу организације образовно-васпитног рада . То значи да се целокупан образовно-васпитни рад организује непосредно у простору школе, према усвојеном распореду часова, за све ученике истог одељења истовремено, при чему свако одељење има своју учионицу. 

За ученике другог циклуса, на првом спрату су одељења 7/1, 7/2, 7/3, 7/4 и  сва четири одељења осмог разреда, а на другом спрату су сва одељења петог и шестог разреда и 7/6, док је распоред учионица за ученике првог циклуса непромењен. 

Час траје 45 минута.

Пријем првака је 1. септембра 2021. у 18 сати. 

Само на дан  1. септембра, часови трају по 30 минута. Настава почиње у 8 сати за ученике непарне смене  и у 13 сати за ученике парне смене .

Од 2. септембра  настава за ученике непарне смене почиње у 8 сати а за ученике парне смене у 14 сати. 

На наставу долазе сви ученици одељења  осим ученика у изолацији или са позитивним налазом на ковид 19,  што је неопходно и обавезно  пријавити одељењском старешини.

Веома је важно да се сви ученици, запослени и родитељи придржавају актуелних здравствених препорука и мера  како би се обезбедила заштита здравља и ублажио ризик за ширење заразне болести ковид 19.

🔥558