ДРУЖЕЊЕ ЧЕТВРТАКА СА ПРЕДШКОЛЦИМА

Дружење у школи

У четвртак, 3.10.2019. године гости ученика 4/4 на часу ликовне културе била су деца   две предшколске групе из наше школе. Сви заједно су правили од хамера,штапића и другог материјала кућице за птичице такођеу оквиру пројекта школе под називом Смисли риму за кућицу фину.

У петак, 4.10.2019. године гости ученика 4/1 на часу драмске секције и ликовне културе била  су деца две предшколске групе из наше школе. Најпре су им њихови старији другови приказали представу која је рађена у оквиру пројекта школе под називом Смисли риму за кућицу фину о томе како можемо помоћи птицама станарицама у нашем крају током зиме, а затим су сви заједно правили од хамера и другог материјала птичице у облику листа са гране које су понели као поклон и сећање на лепо дружење.

Дружење у вртићу Весељко

У среду, 9.9.2019. године одељења четвртог разреда са својим учитељицама посетили су вртић Весељко и том приликом се дружили са будућим школарцима уз игру, глуму и песму . Малишани су пажљиво слушали шта говоре и демонстрирају њихови старији другари. На крају дружења четвртаци су предшколцима поделили поклоне које су сами за њих направили.

🔥245