Свечани пријем ђака првака

И ове школске године ОШ „Стефан Дечански” је организовала традиционални пријем ђака првака. Ове године све је било веселије, шареније и свечаније. У новоуређеном, свежем и прелепом амбијенту школског дворишта, будући ђаци уживали су у програму припремљеном у њихову част.

На почетку свечаности, директор Зоран Станковић поздравио је све госте и колеге, пожелевши топлу добродошлицу, и истовремено изразио веру и наду да ће наша школа сваке наредне године бивати све лепша, успешнија и многобројнија. Затим је уследила представа за децу a жонглер Филипино који је својим програмом освојио све присутне. После представе, својим будућим ученицима представиле су се њихове учитељице: Љубица Стевановић I1, Надежда Спасојевић I2, Иванка Бошкоковић I3 и Нада Сарић Велинов I4.

Не би ли будућим ученицима први дан школе остао у што радоснијем сећању, сви будући прваци добили су на поклон мајице са амблемом школе, јер је част бити ученик  школе „Стефан Дечански“.

Захваљујемо се свим учитељицама, наставницима, нашим вредним теткицама и осталим запосленима који су учествовали у реализацији  свечаности поводом пријема најмлађих ђака у нашу школу.

Срећан нови почетак!

🔥794