ЉИЉАНА КОЊЕВИЋ И УРОШ ШТУЛИЋ

Прошлогодишњи добитници друге и треће награде на Републичком такмичењу из физике, Љиљана Коњевић и Урош Штулић, два изузетна ученика седмог разреда наше школе, постижу успехе на такмичењима у организацији МПН из више школских предмета и ове школске године. Набројаћемо досадашње резултате на овогодишњим такмичењима.

Урош Штулић је освојио прво место на Општинским такмичењима из математике, хемије и географије, а његови резултати из физике су следећи: треће место на Општинском и друго на Окружном такмичењу.

Љиљана Коњевић је освојила треће место на Општинским такмичењима из хемије и географије, прво место на Општинском такмичењу из математике, као и прво место на Општинском и друго на Окружном такмичењу из физике.

То није све: у суботу, 30. марта очекује их Окружно такмичење из хемије, а следеће суботе, 6. априла, Републичко такмичење из физике у Кладову. Уроша очекује виши ранг такмичења из географије – а ускоро ћемо сазнати да ли Љиљана иде на Окружно такмичење из математике.

У предаху између два школска звона уграбили смо прилику да фотографишемо Љиљану и Уроша са предметним наставницама које их припремају за школска такмичења. То су: Драгана Ђорђевић (географија), Наташа Костић (физика), Анита Пирнат (хемија) и Александра Томић Анђелковић (математика).

Поносни смо на Уроша и Љиљану и њихове успехе, које постижу вредним радом, стрпљењем, марљивошћу и залагањем. Обоје су амбициозни и вишеструко талентовани, а свој дар, нарочито за природне науке, подржавају сталним учењем и усавршавањем.

Желимо им пуно среће и успеха у наредним школским такмичењима!

🔥501