Брзином до звезда

На манифестацији БРЗИНОМ ДО ЗВЕЗДА на општини Чукарице у оквиру Сајма спорта учесници  су били ученици трећег и четвртог разреда наше школе који похађају спортску секцију. Такмичење је било у дисциплини спринт на 32 метара на тарафлексу отвореног терена на Ади Циганлији.

Ученици Тања Васиљевић 4/1, Александар Стојковић 4/4 и Стефан Огњеновић 4/2 су финалисти овог такмичења. Добили су мајце и дипломе за постигнуте резултате.

Конкуренција је била велика и веома смо поносни на наше финалисте, као и на сву децу која су учествовала у трци.

Екипу девојчица: Теодора Аврамовић IV/2, Ања Мицаковић IV/4, Емилија Бабић IV/4, Софија Јевремовић IV/4, Тања Васиљевић IV/1, Ема Урошевић IV/3, Андреа Лолић III/1, Ана Стојковић III/1, Маша Селкић IV/4 и Ива Станојковић IV/1 предводила је учитељица Ангелина Божић.

Екипу дечака: Момчило Милојевић IV/1, Василије Бојовић IV/1, Андреј Николић IV/3, Михаило Спасојевић IV/3, Слободан Јовановић IV/4, Александар Стојковић IV/4, Василије Калаитовић IV/4, Стефан Огњеновић IV/2, Лазар Ристић IV/2 и Лука Дутина III/4 предводила је учитељица Марина Јевтић.

Промотивна природа такмичења инспирише ученике да се упусте у нове спортске активности и пробају нешто ново. Кроз учешће на такмичењу ученици се не само мотивишу да се више баве физичком активношћу, већ и да развијају тимски дух, спортске вештине и самопоуздање, али и здраве навике које ће им користити током целог живота.

Захваљујемо се учитељицама које су омогућиле да наши драги трећаци и четвртаци буду богатији за још једно спортско искуство.

🔥105