Међународни дан планете Земље – 22. април

У склопу активности поводом Дана планете Земље ученици 6/1 и 6/3 са наставницом Драганом Ђорђевић направили су пано, који краси хол школе. Поред слика лепих места са сваког континета наше планете, које су ученици бирали за пано, оставили су места како би и остали ученици по свом избору додали своје слике природе Земље. 

Ученици 3/4 и учитељица Марина Праизовић су часове СОН-а посветили планети Земљи. Цртежима су нам указали на проблеме са којима се бори наша планета. Добро су утврдили Еколошке заповести, које су истакли на паноу, да нас све подсети како треба да се опходимо према природи.

Ученици 4/1 и 4/4 и учитељице Љубица Стевановић и Нада Сарић су на часу ликовне културе причали о значају очувања наше планете. Креативни четвртаци су направили прелепе слике посвећене планети Земљи.

Најмлађи ученици 1/1 су на часу Свет око нас од своје учитељице Гордана Илић слушали о важним правила понашања и опхођења према природи. У част Дана планете Земље бојама и креативним идејама су представили своју визују срећне и задовољне планете.

🔥462