Обука из прве помоћи

 

У организацији Црвеног крста Чукарица, 16. И 17. новембра 2017 године у нашој школи у периоду од  8.00-13.00 часова, одржана је обука из прве помоћи. Вођа програма је био стручни сарадник Црвеног крста Чукарица Срђан Божић, а после договора са посећеног  дводневног семинара који је одржан на Златибору  30. и 31.октобра 2017. године, који су похађали руководилац Црвеног крста наше школе Надежда Спасојевић и директор школе Зоран Станковић.

Договорено је да наша школа буде домаћин дводневне обуке из прве помоћи на којој су се поред ученика обучиле и две запослене колегинице наше школе, Ивана Кричковић и Јелена Синани. Обуци су присуствовали ученици шестог и седмог разреда. Обука је прошла према планираном распореду успешно и на обострано задовољство, уз договор да ће се сарадња Црвеног крста Чукарица и ОШ“Стефан Дечански“ наставити и убудуће.

Колегинице Ивана Кричковић и Јелена Синани ће после завршене обуке и стицања сертификата пренети своје знање члановима колектива, а ако буде потребе и колегама из других школа.

 

Ивана Кричковић

Јелена Синани

 

Руководилац ЦКЧукарица

Надежда Спасојевић

Best Wordpress Gallery Plugin 🔥683